Hírek

09 december
2015

Bővül forgalmazott termékeink köre a megallasnelkul.hu oldalon

A nyáron nagy sikerrel forgalmazott Horvátországi ENC készülékekhez már 500 kuna értékben is lehet feltöltő kártyát vásárolni!

Elsőként kezdtük el forgalmazni a Horvátországi autópályákon érvényes ENC készülékeket az országban, mely nagyon rövid idő alatt vált népszerűvé a magyar autósok körében. Egy méltán népszerű nyaralóhelyről van szó, ahova a magyar utózak 60%-a eljutott már, vagy tervezi, hogy ellátogat ide. 

Az ENC készülékek használatával nemcsak időt lehet spórolni, de az autópálya díja is kevesebbe kerül. A nyári szezonba gyakran tapasztalhatták az autósok, hogy a Zagreb Lucko autópálya fizető kapuknál akár 8-10 km-es sorok is kialakultak a jegyváltáskor, ami több óra várakozást is eredményezhetett. Ez a tűző napon, esetleg gyerekekkel sok bosszankodást és felesleges stresszt okozhatott már a nyaralás kezdetén. 

Az ENC készülékek használatával az úgynevezett gyors kapukat is igénybe lehet venni, amivel elkerülhetők a fenti várakozások. A készüléknek nincs lejárati ideje, addig használható, amíg van rajta feltöltött összeg. 

A feltöltésre oldalunkon keresztül van lehetőség, különböző névértékű feltöltő kártyák segítségével. A kapható kártyák sorát bővítettük, már 500 kuna névértékben is vásárolható feltöltő kártya, melynek megvásárlását követően 638,90 kuna autózható le. Bármely névértékű feltöltő kártya megvásárlása esetén az autópálya fenntartó + 27,78%-ot írj jóvá. 

A feltöltés menete nagyon egyszerű és gyors. A kártya hátoldalán található sáv lekaparását követően a megjelenő kódszámot kell SMS-ben elküldeni a kártyán lévő telefonszámra, melyet követően az összeg jóváíródik az ENC készüléken. A feltöltés pontos menetéről a feltöltő kártyák termékleírásban kaphat felvilágosítást, illetve küldünk leírást a kártya postázásakor. 

Várjuk megrendeléseiket oldalunkon! 

Megosztás