Hírek

07 szeptember
2015

ÖTVENEZERBŐL NYARALHATUNK AZ UTÓSZEZONBAN

Vége a nyárnak, viszont még korántsem fejeződött be a nyaralási szezon. Aki nyitott szemmel jár, számos ajánlatot találhat megfizethető áron. A szeptemberi nyaralás mellett több érv is szól, főként hogy nagyon kedvező áron lehet eljutni a főszezonban drágábban kínált nyaralóhelyekre – hívta fel a figyelmet Vagyon Renáta, a piacvezető online utazási ügynökség, az Invia munkatársa.

A városlátogató körutaktól kezdve a tengerparti vakációig számos lehetőség található az őszi kínálatban. Szeptemberben akár már ötvenezer forintból külföldi utazásokra is befizethetünk. A kínálat ebben az árkategóriában meglehetősen széles. Görögországi, horvátországi, bulgáriai, montenegrói szálláshelyek foglalhatók néhány tízezer forintból úgy, hogy az oda-vissza utat egyénileg kell megszervezni, és az ellátásról is az utazóknak kell gondoskodniuk. Vannak bőven buszos ajánlatok is, ezért az összegért többek közt az olümposzi riviérára – Chalkidikire, Pargára, Nei Porira, Thassosra, Korfura, Zakynthosra, Kefalóniára –, illetve bulgáriai és olasz nyaralóhelyekre lehet eljutni. Ezeknél az ajánlatoknál a részvételi díj a buszos utazást és a szállás költségét foglalja magában, az ellátást nem. Ha valaki személyenként nyolcvanezer forintot tud fordítani a last minute nyaralásra, akkor már repülős utak között is válogathat, például a görög szigetekre vagy Máltára is eljuthat ebből a pénzből. A részvételi díj ezeknél az utazásoknál a repülőjegy árát és a szállásköltséget tartalmazza. A kinti ellátásért külön kell fizetni.

Százezer forintért pedig háromcsillagos török szálloda foglalható all inclusive ellátással és oda-vissza repülővel, vagy a görög szigeteken szintén háromcsillagos hotel félpanziós ellátással.
Annak kell ennél egy kicsit többet költenie, aki Egyiptomba, a piramisokhoz vágyik, vagy magasabb kategóriájú szállodában szeretné eltölteni őszi vakációját. Szerencsére erre sem kell horribilis összegeket fordítani.

Százhúszezer forintból például már bárki a Vörös-tenger partján élvezheti a szeptemberi nyarat.

Megosztás