Horvátország

Horvátországban eltérő autópályarendszer működik, itt nem matricával váltjuk meg az úthasználati díjat, hanem úgynevezett kapus rendszeren keresztül tudunk fizetni az autópályák használatárét. Ha nem akarsz várakozni minden egyes kapunál, akkor összeggel feltöltött ENC készülék segítségével szinte megállás nélkül veheted igénybe a horvát autópályákat, melyet jelenleg 3 különböző cég működtet. Az általunk bérbe adott ENC készülékekkel eljuthatsz Dubrovnikig illetve az Istriai-félszigetre is.  

Ha már van ENC készüléked, akkor tudsz hozzá venni feltöltő kártyát nálunk. Ha nem akarod, hogy postázzuk, akkor bankkártyával fizesd ki a kártyát, és válaszd a személyes átvételt. Ezt követően e-mailben elküldjük Neked a feltöltő kártya kódját! 

Ha szeretnél bérelni ENC készüléket az info@megallasnelkul.hu oldalra küld el az alábbi adatokat:

- mikor utazol és mikor jössz vissza

- pontosan hova utazol Horvátországon belül 

- 190 cm-nél alacsonyabb vagy magasabb az autó, amivel utazol, illetve utánfutót vagy lakókocsit                  viszel-e magaddal

 - Neved és címed ahova számlázhatjuk illetve küldhetjük a lefoglalt ENC készüléket!

 

Kattins a BŐVEBBEN gombra, majd menüpontra ha szeretnéd tudni, milyen pályadíjjal kell számolnod adott pályaszakaszon! Mi kiszámoltuk Neked! 

A Letenye - Goričan I. közúti határátkelőhely 2019. március 18. és 2019. július 31. között lezárásra kerül a Mura-híd felújítása miatt. Vagyis személyautóval a Letenye - Gorican II. határátkelőt tudjuk majd használni, ami az "új" határ az M7 autópályán! Vagyis a "régi" kis határátkelő csak 2019 augusztus 1-től használható!