Horvátország

Horvátországban eltérő autópályarendszer működik, itt nem matricával váltjuk meg az úthasználati díjat, hanem úgynevezett kapus rendszeren keresztül tudunk fizetni az autópályák használatárét. Ha nem akarsz várakozni minden egyes kapunál, akkor összeggel feltöltött ENC készülék segítségével szinte megállás nélkül veheted igénybe a horvát autópályákat, melyet jelenleg 3 különböző cég működtet. Az általunk forgalmazott ENC készülékek a horvát autópályák 4/5-ét fedik le, részletekért kattints a bővebben gombra. 

Ha már van ENC készüléked, akkor feltöltő kártya vásárlására is van lehetőség oldalunkon! 

Ha személyautóval utazol, akkor az alábbi összegekkel feltöltött készülékek közül tudsz választani, keresd az I kategóriát! 

355 kuna, 483 kuna, 610 kuna, 994 kuna, 1122 kuna. 

Kattins a BŐVEBBEN gombra, majd menüpontra ha szeretnéd tudni, milyen pályadíjjal kell számolnod adott pályaszakaszon! Mi kiszámoltuk Neked! 

A Letenye - Goričan I. közúti határátkelőhely 2019. március 18. és 2019. július 31. között lezárásra kerül a Mura-híd felújítása miatt. Vagyis személyautóval a Letenye - Gorican II. határátkelőt tudjuk majd használni, ami az "új" határ az M7 autópályán! Vagyis a "régi" kis határátkelő csak 2019 augusztus 1-től használható!

ENC készülék 994 kuna leutazható összeggel személygépjárműre

Horvát ENC készülék I kategória 994 Kuna

Szállítási idő:
3-4 hét
Gépjármű típusa:
Személygépjármű
Ország betüjel:
HR
Rövid név:
Horvát ENC készülék I kategória
Érték:
994 Kuna
Bruttó ár:
47 990 Ft
darab

A termék jelenleg sajnos nincs raktáron.

Amennyiben szeretne értesítést kapni, ha a termék újra raktáron lesz, adja meg e-mail címét:

Ez az ENC készülék 994 kunával van feltöltve, mely leautózható a leírásban megjelölt autópálya szakaszokon.

A vásárlás során szükséges egy regisztrációs űrlapot kitöltve, aláírva visszaküldeni részünkre POSTÁN! Elegendő CSAK ELSŐBBSÉGIVEL feladni a levelet! Az űrlap a rendelés leadás folyamat elején letöltődik az ÖN GÉPÉRE. A kitöltött űrlapot kérjük dátummal és aláírással ellátni, és elküldeni erre a címre: 3 P Online Kft., 8201 Veszprém, Pf.:15. Az űrlap mellett a feltüntetett igazoló okmány másolatot is küldje el, ami vagy a személyi igazolvány vagy útlevél másolat. Az okmány aláírt oldala mindenképpen jelenjen meg a másolaton.  A regisztrációs űrlap és igazoló okmány másolat kézhezvételét követő 3-4 héten belül küldjük a megrendelt ENC készüléket. 

Ez az ENC készülék az I kategóriába tartozó gépjárművekre érvényes. 

I. horvát útdíj kategória: két tengellyel rendelkező, vontatmányt nem húzó, 1,9 méternél alacsonyabb (tetőcsomagtartó nem számít) személygépkocsik.

Általános információk ENC készülékre vonatkozóan

Az ENC készülék nincs gépkocsi rendszámhoz kötve, hanem a gépjármű kategóriájához, amire az ENC készüléket regisztrálták a vásárlás alkalmával.

A forgalmazott ENC készülékek az alábbi autópályákon használható:

A1 autópálya "Zagreb-Split-Ploče"

A3 autópálya "Bregana-Zagreb-Lipovac"

A4 autópálya "Zagreb- Varaždin-Goričan"

A5 autocesta "B.Manastir-Osijek-Svilaj"

A6 autocesta "Zagreb-Rijeka"

A7 autocesta "Rupa-Rijeka"

Sveti Ilija alagúton a D532 Baška Voda-Zagvozd-on

és a "Krčki hídon"

Az Isztriai Y autópályát a BINA ISTRA cég működtetni, székhelye: Ucka alagút Isztriai felöli oldala. 2015. június 1-től az ENC készülék segítségével ezt az Y autópályát is lehet használni, melyet egyetlen hitelesítéssel lehet megoldani. Amennyiben ezt az autópályát is szeretnénk használni, úgy az alagút Isztria felöli oldalán az ENC készüléket hitelesíteni kell erre az autópályára. Az alagút ENC feliratú kapujánál az első alkalommal nem lehet áthaladni, hanem a megállást követően regisztrálni kell az ENC készüléket. Erre csupán egyszer van szükség! Az első alkalommal az alagút díját készpénzzel vagy bankkártyával kell a helyszínen kifizetni.

A Zágráb-Macelj útszakaszt a Autocesta Zagreb - Macelj d.o.o. működteti, amelyre a forgalmazott ENC készülék nem érvényes. 

Az ENC készülék speciális elemmel működik, melynek élettartama 5-10 év. A termék jótállással együtt kerül kiküldésre, a HAC garanciát vállal a készülékre, ha az 2 éven belül - a vásárlástól számítva - meghibásodik, úgy a készüléket térítésmentesen cserélik. 

Megosztás