Horvátország

Horvátországban eltérő autópályarendszer működik, itt nem matricával váltjuk meg az úthasználati díjat, hanem úgynevezett kapus rendszeren keresztül tudunk fizetni az autópályák használatárét. Ha nem akarsz várakozni minden egyes kapunál, akkor összeggel feltöltött ENC készülék segítségével szinte megállás nélkül veheted igénybe a horvát autópályákat, melyet jelenleg 3 különböző cég működtet. Az általunk bérbe adott ENC készülékekkel eljuthatsz Dubrovnikig illetve az Istriai-félszigetre is.  

Ha már van ENC készüléked, akkor tudsz hozzá venni feltöltő kártyát nálunk. Ha nem akarod, hogy postázzuk, akkor bankkártyával fizesd ki a kártyát, és válaszd a személyes átvételt. Ezt követően e-mailben elküldjük Neked a feltöltő kártya kódját! 

Ha szeretnél bérelni ENC készüléket az info@megallasnelkul.hu oldalra küld el az alábbi adatokat:

- mikor utazol és mikor jössz vissza

- pontosan hova utazol Horvátországon belül 

- 190 cm-nél alacsonyabb vagy magasabb az autó, amivel utazol, illetve utánfutót vagy lakókocsit                  viszel-e magaddal

 - Neved és címed ahova számlázhatjuk illetve küldhetjük a lefoglalt ENC készüléket!

 

Kattins a BŐVEBBEN gombra, majd menüpontra ha szeretnéd tudni, milyen pályadíjjal kell számolnod adott pályaszakaszon! Mi kiszámoltuk Neked! 

A Letenye - Goričan I. közúti határátkelőhely 2019. március 18. és 2019. július 31. között lezárásra kerül a Mura-híd felújítása miatt. Vagyis személyautóval a Letenye - Gorican II. határátkelőt tudjuk majd használni, ami az "új" határ az M7 autópályán! Vagyis a "régi" kis határátkelő csak 2019 augusztus 1-től használható!

Feltöltő kártya horvát ENC készülékhez 100 kuna értékben

Feltöltő kártya 100 kuna névérték

Szállítási idő:
2 munkanap
Ország betüjel:
HR
Rövid név:
Feltöltő kártya
Érték:
100 kuna névérték
Bruttó ár:
5 390 Ft
darab

A feltöltő kártya a horvát autópályákon használható ENC készülékekre összeggel történő feltöltésére vonatkozik. A kártya névértéke 100 kuna, a feltöltés értéke 127,78 kuna bruttó összeg. 

Feltöltő kártya használati utasítása

  1. Távolítsa el a fóliát.
  2. Küldjön SMS üzenetet, az üzenet díja EU tarifa szerint kerül megállapításra.
  3. Az SMS üzenetben szerepeljen: a feltöltő kártya száma 14 számjegy, az ENC készülék első 12 számjegyű azonosítója. Példa: 01234567891234-0234567898123
  4. Az üzenetet küldje el a következő telefonszámra: 810422 Horvátország területén érvényes. Magyarországról +385912080422 telefonszámra kell küldeni az SMS-t.
  5. A sikeres feltöltésről választ kap arra a telefonra, ahonnan indították a feltöltést. 
Megosztás