autópályamatrica

Könyvelés, székhelyszolgáltatás,cégalapítás
Horvátországban, magyar nyelven.
Érdeklődni telefonon vagy e-mailben:+36 20 2481781
e-mail: info@megallasnelkul.hu


EUB-Assistance – Magyarország egyetlen utasbiztosításokra szakosodott biztosítója, a piacon egyedi ajánlatokkal szolgál a Szlovéniába és Horvátországba utazóknak, MOST 20% kedvezménnyel

Ne feledje, külföldön egy apró kellemetlenségből könnyen több millió forintos szerencsétlenség lehet! Kössön utasbiztosítást indulása előtt és legyen egyúttal biztonságban!
Miért jó ez?

Elég egy repülőn elkavarodott bőrönd, egy strandon eltűnt útlevél, egy figyelmetlen sofőr az úton, egy mosatlan gyümölcs okozta gyomorrontás, egy medúzacsípés… Ritkán gondolunk rá, pedig sajnos tény: mindenkit érhet baj külföldön, és egy apró kellemetlenség az idegen nyelv vagy a helyismeret hiánya miatt komoly problémát okozhat, nem is beszélve egy váratlan betegség vagy baleset nehézségeiről.
Az EUB-Assistance a nap 24 órájában, az év 365 napján készen áll arra, hogy Önnek segítséget nyújtson, bárhol is legyen a világban!

Hogyan zajlik?

A segélykérő hívásokat magyar nyelven fogadjuk, és kérésére bármikor visszahívjuk. A világ több mint 200 országában működő partnerirodák révén gondoskodunk a gyors és szakszerű kiszolgálásról baj esetén.

Kattintson a logóra, kalkuláljon és kösse meg Utasbiztosítását Online!

EUB utasbiztosítás

A biztosítás szerepe

Minden bejelentett esetben a biztosítási fedezet ellenőrzése és a megfelelő dokumentumok beszerzése után az EUB-Assistance a felmerült költségekre fizetési garanciát ad a szolgáltatónak (pl. kórháznak, orvosnak). Ez azt jelenti, hogy a bajba jutott ügyfélnek nem kell fizetnie a szolgáltatásért, mert azt az EUB a számla megérkezése után kiegyenlíti. Az utazó által esetlegesen a helyszínen kifizetett kisebb összegű (€ 150-ig) orvosi vagy gyógyszer-költségeket a biztosító a hazaérkezés után téríti meg.

Nem várt probléma az autóval? Esetleg balesetet szenvedtél a Horvátországi autópályákon?

Autó Plusz kiegészítő esetén, ha a biztosított gépjármű közlekedési baleset vagy műszaki meghibásodás következtében menetképtelenné válik, a Biztosító megszervezi a szervizbe szállítást, valamit indokolt esetben a gépjármű hazaszállítását is, és a biztosított utasok részére további szolgáltatásokat nyújt (pl.: szállás, bérautó). Részletes tájékoztató a biztosítási feltételekben. Ennek díja 6 évnél fiatalabb autó esetén 1 hetes időszakra 3970 Ft.

 1. Helyszíni segítségnyújtás, szervizbe szállítás, kapcsolattartás a szervizzel
 2. Hazaszállítás műszaki hiba vagy közlekedési baleset miatt

Extrém sportot űzöl, nagyobb kockázati besorolásba tartozol? Nem gond, az EUB ezt is megoldja:


Sport Plusz kiegészítő esetén a Biztosító fedezetet vállal extrém sportok vonatkozásában is a következő szerint: Európa területén vállalja a kockázatviselést: sziklamászás, hegymászás, rafting, vadvízi evezés, vitorlázás a Földközi-tenger teljes területén (nem szólóban). A Biztosító a szerződés területi hatályán belül vállalja a kockázatviselést: búvárkodás légzőkészülékkel vagy anélkül 40 méteres vízmélységig, jetski, vízisí, wakeboard használata, parasailing, motorcsónakkal vontatott banán és gumitömlő használata a parttól számított 12 tengeri mérföld távolságig. Részletes tájékoztató a biztosítási feltételekben.

 1. Fedezet extrém sportokra
 2. Versenysport-fedezet
 3. Sporteszköz biztosítás
 4. Felkutatás, mentés időjárási körülmények miatt

Az utolsó pillanatban meghiúsul a nyaralás? Nincs gond, ha van EUB stornó biztosításod, ami az utazási díj 4%-a!


A biztosítás az utazási díj (szállás, jegyek, stb.) azon részére köthet meg, mely lemondás esetén nem visszatéríthető (amely összegre vonatkozóan az utazási szolgáltató lemondási költséget állapít meg).

  A biztosítás köthető:
 1. Szállás költségre, nem visszatéríthető felárakra (pl.:egyágyas felár)
 2. Repülőjegy árára és nem visszatéríthető illetékekre
 3. Nem visszatéríthető egyéb előre megvásárolt szolgáltatásokra (pl.:belépőjegyek)

A biztosítás az utazás kezdete előtti 15. napig köthető.


A biztosítás felhasználható, ha váratlan betegség, baleset, munkaviszony megszűnése miatt nem valósítja meg az utat, illetve útmegszakítás (pl.: váratlan betegség otthoni hozzátartozónál) esetén is a fennmaradó fel nem használt pl.: szállás költség megtérítésre.


A legtöbb dombornyomott bankkártyához jár valamilyen utasbiztosítás. A kérdés az, hogy vajon elég-e az így megszerzett biztosítás?


A válasz: igen is, meg nem is. Nagy eltérések tapasztalhatók a kártyákhoz kínált utasbiztosítások között.. Szinte minden évben hallunk olyan esetről, amikor bebizonyosodik, hogy a bankkártyás utasbiztosítás nem elég, ha komoly bajba kerül az utazó. Kétségtelen, hogy vannak közöttük nagyszerű termékek is, ám ezek jellemzően csak a felsőkategóriás banki ügyfelek számára elérhetőek.

Sajnos az ügyfelek sokszor megelégednek azzal a tudattal, hogy van bankkártyás utasbiztosításuk, de nem tudják, mi a segélyvonal hívószáma, nincsenek tisztában azzal, hogy a bank bármikor cserélheti a biztosítási terméket, így változhatnak a kínált szolgáltatások, a limitek, sőt akár a szolgáltatások mögött álló biztosító is. A megadott biztosítási tartam bankonként eltérő (pl. 30/60/90 nap), és ennek elteltével a biztosítás hosszabbítása nem lehetséges – akinek a figyelmét elkerüli ez, előfordulhat, hogy érvényes utasbiztosítás nélkül utazik el.

Kevesen tudják ugyanakkor, hogy ha kötünk utasbiztosítást, de rendelkezünk bankkártya mellé kapott biztosítással is, bizonyos szolgáltatási fedezetek összeadódnak. A legtöbb esetben tehát elmondható, hogy érdemes külön utasbiztosítást kötni a bankkártyás utasbiztosítás mellé.

Kattintson a logóra, kalkuláljon és kösse meg Utasbiztosítását Online!

EUB utasbiztosítás

Haladj megállás nélkül az autópályákon!

Autópálymatrica online, akár 24 órás szállítással Ausztriai autópályákra

Horvátország: utazz ENC-vel! - kattins és bérelj ONLINE

Rólunk mondják...

A szolgáltatás: rugalmas, gyors
A szolgáltatás: Jó, jó, de van min javítani
A weboldal: Kiváló, kényelmes
A weboldal: Jól használható
A weboldal: Nehézkes


Kapcsolat, impresszum

Központi ügyfélszolgálat elérhetőségei munkanapokon 8-16 óra között:
Székhely: 8200 Veszprém, Csillag u. 12/C 2/6
Postázási cím: 8200 Veszprém, Bajcsy Zs. E. u. 18 TRAFIK
E-mail cím: info@megallasnelkul.hu