autópályamatrica

Vietnám gasztronómiája: az ízek varázslatos kavalkádja.


Vietnám gazdag és sokszínű konyhaművészettel rendelkezik, ami lenyűgöző ízvilággal és érdekes fűszerezéssel bűvöli el az ínyenceket. Az ország híres az autentikus, friss és egészséges ételeiről, amiket a helyiek rendkívül gondosan készítenek el és különleges technikákkal fűszereznek.

Ha tehát kikapcsolódásra és kulináris kalandokra vágysz, akkor a Vietnám utazás tökéletes választás a Számodra, ezen a helyen ugyanis ezt is, azt is megtalálod!

Mit érdemes tudni Vietnám gasztronómiájáról?


Az ország elhelyezkedése miatt a vietnámi ételekben a délkelet-ázsiai, a kínai és a francia hatások is érezhetőek. A konyha jellegzetessége a friss, egészséges alapanyagok használata és a könnyed fogások készítése. Az étkekben gyakran megtalálhatók a zöldségek, a friss gyümölcsök, a tenger gyümölcsei és a gyógynövények.

Pho: egy különleges húsleves

Ha benevezel egy Vietnám utazásra, akkor feltétlenül meg kell kóstolnod az egyik legautentikusabb ételt, amit úgy hívnak, hogy Pho. Ez egy húsleves, amit hosszan főzött marhahúsból vagy csirkéből készítenek, és jellemzően friss gyömbérrel, fokhagymával és csípős paprikával fűszereznek, illetve rizstésztát és friss zöldségeket is tesznek bele.

Bahn mi: a vietnámi szendvics

Egy másik különlegesség a Banh mi, ami Vietnám saját szendvicse. Ez tulajdonképpen nem más, mint egy ropogós bagett, amit ínycsiklandó töltelékkel töltenek meg, általában sült hússal (például sült sertéshússal), friss zöldségekkel, korianderrel és sriracha szósszal. Ha a Vietnám utazás alatt megéhezel, és szeretnél bekapni pár falatot, akkor ez a szendvics tökéletes választás!

Bahn coun: gőzölt tésztaétel

Vietnám híres még a gőzölt tésztaételekről is, például a Banh cuon-ról. Ez egy vékony, gőzölt rizslapokból készült tekercs, amit darált húsból vagy gombából készült töltelékkel töltenek meg. Általában zöldségekkel és hagymával tálalják, illetve különleges szósszal is meglocsolják, ami sajátos ízvilágot ad neki.


Láthatod tehát, hogy jó néhány étel van, amit feltétlenül meg kell kóstolnod, ha egyszer úgy döntesz, hogy ellátogatsz Vietnámba.


EUB-Assistance – Magyarország egyetlen utasbiztosításokra szakosodott biztosítója, a piacon egyedi ajánlatokkal szolgál a Szlovéniába és Horvátországba utazóknak, MOST 20% kedvezménnyel

Ne feledje, külföldön egy apró kellemetlenségből könnyen több millió forintos szerencsétlenség lehet! Kössön utasbiztosítást indulása előtt és legyen egyúttal biztonságban!
Miért jó ez?

Elég egy repülőn elkavarodott bőrönd, egy strandon eltűnt útlevél, egy figyelmetlen sofőr az úton, egy mosatlan gyümölcs okozta gyomorrontás, egy medúzacsípés… Ritkán gondolunk rá, pedig sajnos tény: mindenkit érhet baj külföldön, és egy apró kellemetlenség az idegen nyelv vagy a helyismeret hiánya miatt komoly problémát okozhat, nem is beszélve egy váratlan betegség vagy baleset nehézségeiről.
Az EUB-Assistance a nap 24 órájában, az év 365 napján készen áll arra, hogy Önnek segítséget nyújtson, bárhol is legyen a világban!

Hogyan zajlik?

A segélykérő hívásokat magyar nyelven fogadjuk, és kérésére bármikor visszahívjuk. A világ több mint 200 országában működő partnerirodák révén gondoskodunk a gyors és szakszerű kiszolgálásról baj esetén.

Kattintson a logóra, kalkuláljon és kösse meg Utasbiztosítását Online!

EUB utasbiztosítás

A biztosítás szerepe

Minden bejelentett esetben a biztosítási fedezet ellenőrzése és a megfelelő dokumentumok beszerzése után az EUB-Assistance a felmerült költségekre fizetési garanciát ad a szolgáltatónak (pl. kórháznak, orvosnak). Ez azt jelenti, hogy a bajba jutott ügyfélnek nem kell fizetnie a szolgáltatásért, mert azt az EUB a számla megérkezése után kiegyenlíti. Az utazó által esetlegesen a helyszínen kifizetett kisebb összegű (€ 150-ig) orvosi vagy gyógyszer-költségeket a biztosító a hazaérkezés után téríti meg.

Nem várt probléma az autóval? Esetleg balesetet szenvedtél a Horvátországi autópályákon?

Légy előrelátó, tudj meg többet, az UTASBIZTOSÍTÁSRÓL -> kattints ide!

Haladj megállás nélkül az autópályákon!

Autópálymatrica online, akár 24 órás szállítással Ausztriai autópályákra

Horvátország: utazz ENC-vel! - kattins és bérelj ONLINE

Rólunk mondják...

A szolgáltatás: rugalmas, gyors
A szolgáltatás: Jó, jó, de van min javítani
A weboldal: Kiváló, kényelmes
A weboldal: Jól használható
A weboldal: Nehézkes


Kapcsolat, impresszum

Központi ügyfélszolgálat elérhetőségei munkanapokon 8-16 óra között:
Telefonszám: +36 70 640 4000
Székhely: 8200 Veszprém, Csillag u. 12/C 2/6
Postázási cím: 8200 Veszprém, Bajcsy Zs. E. u. 18 TRAFIK

Az oldal üzenetküldési része ideiglenesen nem elérhető, email üzeneteket az info@megallasnelkul.hu címre várjuk!
Köszönjük a megértést!

Üzenet küldés

...hogy az üzenet, a megfelelő munkatársunkhoz kerüljön!