Hírek

11 október
2018

Adóreform jön Horvátországban

A horvát kormány csütörtöki ülésén elfogadta az adóreformról szóló törvénytervezetet. A dokumentum nyolc adótörvény módosítását és egy új jövedéki adótervezetet tartalmaz.

02 október
2018

Mire figyeljünk, ha ősszel utazunk külföldre?

Bár egy jól összeállított úti patika minden nagyobb utazáshoz szükséges, annak, aki allergiás, erre még nagyobb figyelmet kell erre fordítania. Hiszen ki szeretne napokig - vagy akár hetekig - könnyezve kapkodni a levegőt?

07 szeptember
2018

Idén jóval több magyar turista járt Horvátországban

Augusztusban több mint 200 ezer magyar turista járt Horvátországban, 9,2 százalékkal több, mint tavaly ugyanebben a hónapban, a bővülés több mint háromszorosa az átlagos horvátországi vendégszám-emelkedésnek - közölte a Horvát Idegenforgalmi Közösség budapesti képviseletvezetője csütörtökön az MTI-vel.

08 augusztus
2018

UTAZÁS: MELYIK ORSZÁGBA KELL VÉDŐOLTÁS ÉS MILYEN?

Görögország, Tunézia, Karib-térség, Thaiföld - akár mediterrán területre utazol, akár egy egzotikus nyaralást tervezel, az előkészületekhez hozzátartozik a célországban előforduló fertőző betegségek megelőzése is. De milyen védőoltások jöhetnek szóba? Melyiket kell ismételten beadatni? Legkésőbb mikor? Segítünk eligazodni a külföldi utazások előtti oltások világában.

18 július
2018

Itthon is bevált a diszkontutazás

Tavaly szeptemberben indította el utazási szolgáltatását a magyar piacon az Aldi az Eurotours által biztosított háttérrel. A legtöbb magyar Ausztriába foglal, Horvátország csak a harmadik.

05 július
2017

10%-os utasbiztosítási kedvezmény a megallasnelkul.hu látogatóinak

Kösd meg utasbiztosításodat partnerünk, a biztositas.HU oldalán, és adunk neked egy 10%-os kedvezmény kupont! Hasonlítsd össze gyorsan, egyszerűen az utasbiztosítási ajánlatokat, hogy a legjobb áron kösd meg biztosításodat. Az így talált kedvező árból további 10% kedvezményt adnak a megallasnelkul.hu oldal látogatóinak. Ehhez csupán a VIGNE-TTE kuponkódot kell használni, vagy a lenti bannerre kell kattintani!